Dahlian, sommar i ditt huvud

Om Dahlian
Dahlian har länge haft bilden av att vara en växt för morföräldrar. Vinageplantan har de senaste åren blivit väldigt hipp. Det är inte konstigt, för det är vackra blommor i otroligt många varianter: från enblommiga vita blommor till sfäriska röda, sammetslena sfärer med små skedformade kronblad. Det finns många speciella Dahlior med speciella namn. Som till exempel Dahlia Café au Lait eller Dahlia Crème de Cassis.

Dahlior blommar länge och rikligt och de finns i oändliga variationer av färger och former. De är idealiska blommor för att sätta färg på trädgården i slutet av sommaren fram till den första frosten. De kombineras väldigt fint med blomlökar. Som snittblomma kan du också ta med dem från trädgården till ditt vardagsrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *