Heldag med syster

Första oktober spenderade jag med min syster Emmy. Vi tog bilen till Sälen och gick en tur i fantastiskt höstväder.
 
 
Ah, blånande berg.
 
 
Vi gick samma vända som jag gjorde med Saga i Augusti. Marken och träden var inte lika färgglada den här gången, men himlen var desto blåare.
 
 
Med oss på turen hade vi lite proviant som jag har fått testa från eat:em. CRICS: kex gjorda på syrsmjöl! Syrsor innehåller ca 70% protein och viktiga vitaminer och mineraler. Det är dessutom ett miljövänligt animaliskt alternativ, så en massa plus helt enkelt!
 
 
 
Så, hur smakade det? Som en bit tunt knäckebröd med ett chokladöverdrag. Det finns två smaker; Chai och Chili & Havssalt. Chai var god med en härlig smak och doft av jul. Chili & Havssalt var väldigt god till att börja med, men var väldigt stark och det brände i munnen efter några tuggor... Men jag gillar verkligen idén med små snacks fyllda med bra grejer att ta med sig på utflykter.
 
Några tappra löv höll sig kvar.
 
Fina syster yster.
 
 
Efter en härlig och lagomt ansträngade tur i Sälen, körde vi hemåt igen. Emmy hade fått cravings på plankstek eller liknande så vi ställde in siktet på restaurang Fortuna hemma i Borlänge.
 
 
Vi åt varsin filet mignon black and white och blev glatt överraskade av det vi fick på "tallriken". Majsen, pommesen och oxfilén var å så gott, fläskfilén var dock lite torr, men med god sås så var vi riktigt nöjda med den måltiden.
 
En skulle kunna tro att vår heldag tog slut där, men sen åkte vi in till stan och såg Bridget Jones's baby på bio. Förutom att jag hade riktigt ont i halsen under stunder, så hade jag en perfekt lördag med min kära syster. Tack för sällskapet. ♥
 
 
 
 
Dalarna, Fotografi, Resor, Vardag | Borlänge, Dalarna, Fjällvandring, Sälenfjällen, sälen, utflykt | |
#1 - - Emmy:

Hihi tack själv för en härlig dag! :D älskar dig! Å gud va fantastiska bilder du tar Anna!

Upp