Serieavslutning och skytteliga

Så. Sista matchen för säsongen är spelad. Om vi vann och Nornan vann över Malung så skulle vi, Islingby IK A bli serievinnare. Vi snubblade på mållinjen. Nornan vann mot Malung, men matchen mellan oss och Mockfjärd slutade oavgjort. 1-1. Surt sa räven.
 
Vi har dock gjort en fantastisk säsong och har mycket att vara nöjda över. I våras hade vi svårt att få ihop folk till träningsmatcherna, men när säsongen började var vi så många att vi var tvugna att skapa två lag. Jag har väldigt roligt på både träningar och matcher tillsammans med det här gänget och våra tränare.
 
Så till mina egna prestationer. Jag började min fotbollskarriär med att spela höger ytterback i nästan tio år. Det var en trygghet. Sen flyttade jag till England och vände upp och ner på mitt fotbollsliv. Idag är min standardposition vänster yttermitt. Där trivs jag väldigt bra och i år knep jag en tredjeplats på lagets interna skytteliga. Vinnaren, Erika, gjorde sammanlagt 29 mål och vann hela seriens skytteliga. Imponerande. Själv gjorde jag fem och hamnade på plats 24 av ca. 130 målgörare i serien. Det är jag jäkligt nöjd med.
 
Så tack allihopa för denna säsongen, vi vann inte serien, men vi är ändå bäst i mina ögon.
 
 
Dalarna, Vardag | Dalarna, Islingby ik, borlänge, damer, damfotboll, fotbollslag, lag | |
Upp