Reportage, regn & matchladdning

Idag var det dags för mig att göra mitt första reportage! Då jag trodde att deadline var imorgon fredag, kände jag mig lite stressad. Intervjun gick bra, men när jag sedan skulle sätta mig ner och skriva, tänkte jag "hur fan skriver man en intressant och rolig artikel?". Jag är utbildad grafisk designer och inte skribent så detta var lite av en utmaning. There's a first for everything though.
 
Den 25 September kommer nästa nummer av Nolltvå ut och då kan ni läsa en nybörjares reportage om en makeupartist och en fotografs nyöppning av lokal i Falun. Don't judge me to hard.
 
Förutom att skriva och fotografera till nästa nummer har jag även fått layouta lite. Så roligt att få sitta i InDesign och skapa något som folk kommer att hålla i händerna inom en snar framtid!
 
 
Idag har det regnat en del... Lite jobbigt och lite mysigt på samma gång.
 
Och så glömde jag äta lunch idag. Lite stressad som sagt.
 
 
Imorgon är det dags. Sista matchen för säsongen. Islingby IK A möter Mockfjärd BK på Idunvallen i Borlänge 17.00. Jag är taggad. Vinner vi har vi chans att vinna hela serien. Det hänger dock på att Nornan vinner mot Malung också. Spännande.
 
 
Dalarna, Fotografi, Grafisk design, Vardag | Dalarna, Falun, Islingby ik, borlänge, damfotboll, fotboll | |
#1 - - VVERONICAS - fashion blog:

Extremt fina bilder! Underbart ju :) Kramar fina duu!

Svar: Tack så jättemycket!!
Anna ML Holm

#2 - - Linnea:

Så fina bilder! Hoppas det går bra för er imorgon! :))

Svar: Tack! Tyvärr blev matchen oavgjord :( men vi kommer igen nästa år!
Anna ML Holm

Upp