Praktikant

Jag har gått och blivit praktikant. Vägen från en examen i Grafisk design till ett jobb på en reklambyrå är inte rak. En tid som praktikant är nog som att tanka bilen på resan dit. Det är både en paus i jakten och energipåfyllning för att lättare komma fram.
 
Här, på Gamla brandstation i Falun har Nolltvå sitt kontor. Nolltvå är en lokal tidning i Dalarna med mycket snyggt innehåll. Det är där jag kommer spendera lite tid då och då med att skriva, göra research och sätta en sida eller två.
 
 
På gamla brandstation sitter det många olika sorters små företag.
 
Bland annat sitter min pojkvän i ett rum och driver sitt företag Garmo Media. Där sitter han och formger, planerar filmer och fixar fotografier. (Psst, om du har eget företag och funderar på att genomföra en redesign eller en kampanj eller något annat roligt, så ska du ta kontakt med Erik!)
 
 
 
Här är ett nummer av Nolltvå som jag tidigare bidragit med bilder till. Fotografierna jag tog i Prag kommer snart dyka upp på liknande sätt!
 
Elin Vennerström är Nolltvås tidigare praktikant och även min bästa vän. Hon har flyttat till Sunne för att studera förpackningsdesign på Broby grafiska. Dumma henne.
 
Dalarna, Fotografi, Grafisk design | Dalarna, Erik Garmo, Falun, Garmomedia, borlänge, formgivare, fotograf, grafisk designer | |
#1 - - Sarah:

Va kul för dej :)

#2 - - sockervatten.blogg.se:

Ser otroligt mysigt ut! Hoppas du trivs :D

Svar: Ja, Brandstationen är väldigt snyggt inredd! De har behållt mycket av de gamla, men gjort fräscht och modernt. Tackar! :D
Anna ML Holm

#3 - - Cornelia:

Vad roligt det låter! Spännande att få vara med i sådana sammanhang! :)

Svar: Får hoppas det! :D
Anna ML Holm

Upp