Nytt nummer av Nolltvå

Nyaste numret av Nolltvå är ute. Kolla vilken fin framsida! Önskar att det var jag som tagit bilden.
 
På aktuelltsidan tipsar om jag om Halloweenevent. Och jul...
 
Bästa uppslaget. Jag listar liveframträdanden i trakten och sen har vi en artikel om Twenty One Two skriven, fotograferad och layoutad av mig. Jag hoppas att artikeln får er att gå in på deras youtubesida...
 
Här är en fin artikel skriven av min kollega Sanna på Norkay.
 
Min bästis skriver om häftiga biografer.
 
Och filmrecensioner.
 
Tjejkväll i Falun 29 oktober som ni ser. Butikerna har öpppet till 21.00 och de har speciella erbjudanden. Anledningen att jag tipsar om det är för att jag har suttit och skapat rekalmmaterial till detta tillsammans med mina kollegor på Norkay. Kul grej. Ännu ett tips, om du följer @falunsgallerior på instagram och är med och tävlar har du chansen att vinna ett presentkort på 1000 kronor.
 
Ryan Garrison är den grymt duktiga fotografen som är delägare på tidningen och har tagit omslagsbilden.
 
På restaurangen Ferrys bistro var jag och Erik på igår. Vi åt middag där och gick sedan på bio och såg the Martian. Riktigt bra film!
 
Idag är det avslutningsskoj med laget, vi har varit och curlat och snart ska jag iväg till Idun och käka middag och festa vidare. Längtar tills träningarna börjar igen!
 
 
Dalarna, Fotografi, Grafisk design | Falun, Fotografi, Norkay, Twenty One Two, formgivare, fotograf, nolltvå, skribent, tjejkväll | |
Upp