En görbra helg

I fredags förra veckan fyllde jag år! Tjugonionde maj blev jag tjugotre år gammal. Tack, tack! Firandet bredde dock ut sig på hela helgen. Och måndagen också för den delen.
 
På min faktiska födelsedag var det fotbollsmatch i Mockfjärd inbokat, så födelsedagsmiddagen fick förtäras på lördagen istället. Oxfilé. Mums. Klämde dock in en födelsedagslunch med pappa på Officerssalongen i Romme.
 
 Matchen mot obesegrade Mockfjärd slutade 2-2. Första målet gjordes av mig och det andra målet gjordes av min medspelare Tone som slog in en straff som de drog på sig när en tjej sparkade mig på knät för att jag var påväg att göra ett till mål...
 
Lördagens middag efteföljdes av lite frågespel och trevligheter. På söndagen öste regnet ner, men jag och Erik klädde på oss och åkte iväg till Falun för att testa på klippklättring på Scandinavian Outdoor Games. Det var riktigt roligt. När vi kom till klippväggen tänkte jag att det inte fanns en chans att jag skulle ta mig någonstans, men när jag väl var igång och glömt bort smärtan i fingrarna gick det riktigt bra och helt plötsligt utbrast jag "Oj, vad högt upp jag är". Trots regn och rusk var det en härlig upplevelse! När vi varit hem och duschat oss rena och varma åkte vi iväg igen. Vi styrde på Eriks stuga i Gagnef där en av Eriks kusiner firades och det bjöds på mat och vi spelade rundpingis.

Här står Anna, som ett litet barn på julafton, redo att utmana sig själv! Bilderna när jag klättrar är tagna av världens bästa Erik Garmo.
 På måndagen var det dags för match igen. Det var halv storm, men vi vann med 8-0 mot Våmhus. Jag gjorde ett mål, vilket gör att jag varit målskytt i de tre senaste matcherna (Leksand - Islingby, 1-5) och idag är det match igen. Vore trevligt att göra mål igen om man säger så...
 
Första Juni kom även ett nytt nummer ut av det lokala gratismagasinet Dalaliv. Det speciella med detta nummer var att jag fått äran att visa upp mina bilder på ett uppslag! När jag först slog upp sidorna upptäckte jag tyvärr att det blivit fel och bilden som påstås vara på mig och tagen av Erik Garmo är faktiskt en bild på min syster som jag själv har tagit. Men ett fint uppslag i en fin tidning ändå!
 
 
Dalarna, Fotografi | Dalarna, Falun, Scandinavian outdoor games, borlänge, fotboll, födelsedag | | En kommentar
Upp