Landets bästa fyrverkerishow

Bor man i Borlänge har man säkert varit på Festival Salut, som tillställningen heter, en, två eller kanske 21 gånger. Orkestermusiker och drillare från Borlänge spelar och uppträder i formationer och kvällen avslutas med en fantastisk fyrverkerishow. Ja, förmodligen landets bästa. Under kvällen spelar orkestern blandade klassiska stycken och årets modernare inslag var Party Rock Anthem, Beatles och Hooked on a feeling.
 
Jag hamnar inte så ofta på bild, eftersom jag oftast är den som står bakom kameran. Igår kväll frågade pappa om han skulle ta en bild på mig, just därför, så här har ni mig, i väntan på fyrverkerier och musik.
 
Jag och Annika, pappas flickvän. Ja, jag har full vintermundering på mig.
 
Innan fyrverkerierna kom igång, skapade publiken en ljusshow för de stackars musikerna som inte får se fyrverkerierna.
 
 
Första smällen!
 
 
 
 
 
 
 
Kvällens höjdpunkt är när fyrverkerierna firas av i takt till orkestermusik från Pirates of the Caribbean!
 
Om du inte har varit på Festival Salut tidigare så får du se till att hålla kalendern öppen för tillställning nummer 22! Här finns en video för dig som missade gårdagens tillställning.
 
Ordet fyrverkeri nämndes sex gånger i detta inlägg. Nu sju.
 
 
Dalarna, Fotografi | Festival Salut, borlänge, formgivare, fotograf, Älvhagen | |
#1 - - Matilda:

Ser riktigt häftigt ut! Vi hade en liknande fyrverkishow här i Halmstad igår kväll, men inte lika stor som er verkar ha varit. Men det är verkligen en härlig kombination mellan fyrverkerier och musik :)

Svar: Ja, visst är det!
Anna ML Holm

Upp