Hej då oktober

Imorgon är det november och vi säger hej då till oktober.
 
Oktober har varit en vacker månad med vacker natur och fina himlar. Ovan syns vad jag såg när jag stod och väntade på bussen en morgon tidigare i veckan. Löven singlade ned från träden och färgade marken med eldiga färger. Samtidigt steg solen upp. Hä va fint.
 
Någon dag senare såg det ut så här. Träden var nästan helt nakna och igen sol lyste upp min morgon. November är inte min favoritmånad, men låt oss välkomna november och göra det bästa av den!
 
 
Dalarna, Fotografi, Vardag | Dalarna, Falun, Hosjö, formgivare, fotograf, grafisk designer, höst, november, oktober | | Kommentera

Egen domän

annamarialouiseholm.blogg.se är nu annamlholm.se. Lite kortare, lite enklare.
 
Jag har tidigare haft en egen domän till min portfolio. Nu när jag fick en påminnelse om att det var dags att förnya min sida hos portfoliobox, kände jag inte för det- Jag har saknat vissa funktioner och har inte varit helt nöjd. Så nu har jag köpt domänen annamlholm.se och kopplat den till bloggen.
 
Vi får se hur jag gör med ny portfolio, men just nu brådskar det inte.
 
Anna ML Holm, Anna Maria Louise Holm.
 
 
Fotografi, Grafisk design | .se, Anna ML Holm, egen domän, formgivare, fotograf, portfolio | | 2 kommentarer

Nytt nummer av Nolltvå

Nyaste numret av Nolltvå är ute. Kolla vilken fin framsida! Önskar att det var jag som tagit bilden.
 
På aktuelltsidan tipsar om jag om Halloweenevent. Och jul...
 
Bästa uppslaget. Jag listar liveframträdanden i trakten och sen har vi en artikel om Twenty One Two skriven, fotograferad och layoutad av mig. Jag hoppas att artikeln får er att gå in på deras youtubesida...
 
Här är en fin artikel skriven av min kollega Sanna på Norkay.
 
Min bästis skriver om häftiga biografer.
 
Och filmrecensioner.
 
Tjejkväll i Falun 29 oktober som ni ser. Butikerna har öpppet till 21.00 och de har speciella erbjudanden. Anledningen att jag tipsar om det är för att jag har suttit och skapat rekalmmaterial till detta tillsammans med mina kollegor på Norkay. Kul grej. Ännu ett tips, om du följer @falunsgallerior på instagram och är med och tävlar har du chansen att vinna ett presentkort på 1000 kronor.
 
Ryan Garrison är den grymt duktiga fotografen som är delägare på tidningen och har tagit omslagsbilden.
 
På restaurangen Ferrys bistro var jag och Erik på igår. Vi åt middag där och gick sedan på bio och såg the Martian. Riktigt bra film!
 
Idag är det avslutningsskoj med laget, vi har varit och curlat och snart ska jag iväg till Idun och käka middag och festa vidare. Längtar tills träningarna börjar igen!
 
 
Dalarna, Fotografi, Grafisk design | Falun, Fotografi, Norkay, Twenty One Two, formgivare, fotograf, nolltvå, skribent, tjejkväll | | Kommentera
Upp