Vår

 
Ja, nu är den nog faktiskt här.
 
Fotografi | | 5 kommentarer

Early morning

Livet rullar på. Går till skolan (ja, går, för jag har punktering på cykeln igen för sjuttioelfte gången), tränar fotboll och lirar innebandy, sitter still på rumpan framför datorn och försöker få någonting vettigt gjort fast egentligen blir det bara en massa serietittande. Drömmer om sommaren.
 
Jag gjorde något nytt denna veckan. Jag gick upp tidigt för att vara i skolan klockan sju. På morgonen alltså. Seminariumet började inte förrän åtta och jag slutade inte förrän 17. Jag har förändrats en hel del! Det hade varit otänkbart för några år sedan, eller för den delen, månad sedan! Jag gillar den, förändringen.
 
 
Jag har spelat årets två första träningsmatcher nu också, fy tusan vad kul! Första matchen gick fantastiskt bra och slutade 6-3 och jag gjorde två av dessa sex mål plus fyra ribbskott... Dagens match gick lite sämre tyvärr och slutade oavgjort 2-2. Nästa match, om en vecka blir på fullstor plan utomhus, Maservallen, istället för i den inomhushall som vi spelat de tidigare matcherna. Hoppas på skönt väder!
 
Dags att börja tentaplugga!
 
Fotografi | Grafisk Design, fotboll, högskolan dalarna, innebandy, instagram, skola, soluppgång, sport, träning | | 10 kommentarer

Jag är vid liv

Tänkte att det var bäst att jag uppdaterade lite här, så att farmor får veta att jag lever...
 
Jag lever inte livet, men jag är vid liv. Jag andas, äter, går i skolan, sparkar på bollar och försöka sova.
 
I helgen tog jag och syrran ett break och flög till England och tog oss till Cambrige, där vi båda har bott som au pairer vi olika tillfällen i våra liv. Vi umgicks med vår andra familj, shoppade, frös, mös, åt Nando's, drack te, gick på bio, pratade öronen av Gabby (Lovatt's nya au pair), Kramade barnen hårt och spelade spel, diskuterade med Helen och retades med Andrew. Mycket trevligt, men nu är jag tillbaka i verkligeheten igen.
 
Våren är påväg!
 
 
Fotografi | Cambridge, England, Foto, instagram | | 10 kommentarer
Upp