Ny hobby

Nu har det nästan gått tre månader sedan jag stukade min fot i en innebandymatch på student-SM. Det finns mycket att säga om det, men det jag vill säga nu är att det har vuxit upp något fint ur min förtvivlan.
 
Jag kan inte spela fotboll eller innebandy, eller ta en springtur som varit mina go-to träningsformer, så då fick jag hitta på något nytt. Jag har alltid tyckt att det har varit ganska roligt med cykling och speciellt på spännande vägar, kanske därför min vanliga street-cykel har fått lagas några gånger... Så när det gått lite för lång tid utan träning började jag kika runt på blocket efter en cykel som skulle kunna klara av turer i tuffare terräng och jag hittade en ganska snabbt som jag nu haft i några veckor och använder ganska flitigt måste jag säga! Nybörjare och självlärd cyklar jag dit blicken tar mig. 

Cykeln är ett fantastiskt redskap som jag är glad att jag har hittat! Tuff träning, men att ta sig upp för alla backar gör det värt det för resan ned är så mycket roligare! och dessutom bjuder det ofta på fina vyer!
 
 
 
 
Fotografi | Dalarna, biking, borlänge, cykel, cykling, falun, mountainbike | |
Upp