Kvitto

Idag har jag känt ren och skär glädje. Sport är verkligen det roligaste jag vet. Ja, inte alla sporter då, men jag har lärt mig att vara väldig öppensinnad! Har spelat fotboll i mer än tio år och älskar det och har nyligen fått ett intresse för bland annat innebandy och tennis. Att joina ett fotbollslag i England var mitt bästa beslut någonsin!
 
Genom att börja spela fotboll med ett nytt lag i ett nytt land, helt själv är jag en mycket bättre människa idag. Jag utmanade mig själv på många nivåer och samtidigt fick jag känna uppskattning av mina medspelare och tränare. Året jag började spela fotboll med Royston Town Ladies FC var året jag hittade mig själv. Det låter säkert som en fjantig kliché i mångas ögon, men det är svårt att förklara hur mycket jag har vuxit som person efter mitt år i England, plus ett år på högskolan.
 
Idag fick jag ett kvitto på hur mycket jag utvecklas som fotbollsspelare också. När jag spelade min första match med Royston 2011 frågade min tränare vart jag brukar spela, jag svarade höger ytterback, var som helst, bara inte i mitten. Första matchen spelar jag mittmitt. 90 minuter på en helt ny plats i ett helt nytt lag. Lite som när ett föl lär sig gå kändes det som. Idag frågade min nya tränare var jag brukar spela, jag svarade samma sak som förra gången. Jag spelade mittmitt. Jag spelade jättebra. Jag vågade. Jag sprang. Jag jobbade. Jag var lycklig. Jag gjorde mål. Jag tog en chans och jag gjorde mål.
 
Det gick som i slow motion. Precis när bollen seglat in över målvaktens huvud, förstod jag ingenting, sen tänkte jag att, Anna, fan vad du är bra.
 
Detta inlägg är kanske inte av intresse för många, det är nog mest skrivet för att jag ska kunna gå tillbaka och läsa dess orden och komma ihåg vilken resa jag varit på. Men om du läst hit, tack! Det betyder! Hoppas att också du som läser gör något för att utmana dig själv någon gång och känna samma lycka som jag. Det är ingen dum känsla.
 
 
Au pair | England, Royston, au pair, fotboll | |
#1 - - Maja:

Nemen är du tillbaka i England igen? Fuu vad jag blir avis nu! ;)

Svar: jaa haha det här med att komma till kritan är riktigt svårt, men alltid värt de när man är klar! :)

Svar: Yes, tillbaka över sommaren och har det jättebra! Känns verkligen att jag är en annan människa sedan senast jag var här!
Anna Holm

#2 - - ☆ K A R O L I N A - peachpower ☆:

Har väl inget vidare intresse av fotboll som du skriver, men glad för din skull! :D visst, det viktigaste är vad man själv känner och tycker men det är alltid underbart med ja, ett kvitto på det man gör!

#3 - - NATALIE:

Jag är ingen sportmänniska men jag gillar det du skriver om "Hoppas att också du som läser gör något för att utmana dig själv någon gång och känna samma lycka som jag. Det är ingen dum känsla." Kloka ord!

Svar: Precis, det gäller bara att göra det! Och då man väl påbörjar projektet känns det ju bara roligt :D

#4 - - Niclas:

Haha men det är ju en underbar känsla när man levererar på fotbollsplanen verkligen :)
och mål tröttnar man aldrig nånsin på att göra ;)

Upp